Prive lessen

Heeft u altijd al les in het maken van kleding willen hebben? Heeft u een naaimachine maar staat hij te verstoffen omdat u niet goed weet hoe u ermee om moet gaan? Ik bied u de mogelijkheid dit alles te komen leren bij Mille Fleurs naai-atelier. In het thuisatelier krijgt u individueel en persoonlijk les. Er is in overleg wel mogelijk om samen met iemand lessen te volgen. Het is ook mogelijk om bij u thuis les te krijgen.

Invulling van de lessen:
Omdat de lessen individueel zijn de lessen volledig naar uw niveau. U draagt aan wat u graag wilt leren en hier gaan we dan samen aan werken. Dus heeft u een patroon liggen die u al heel lang wilt maken, maar niet weet waar te beginnen? Dan gaan we er samen mee aan de slag. Maar ook de basis kan worden aangeleerd. Eventueel leren patronen aanpassen en tekenen is ook mogelijk.

Materialen:
In het atelier is een lesmachine aanwezig. Ook zijn er linealen en andere tekenmaterialen aanwezig. Het aanwezige garen kan gebruikt worden en proeflapjes om te oefenen zijn beschikbaar. Uzelf hoeft alleen de patronen (tenzij u ze zelf leert tekenen), stof en fournituren aan te schaffen.
Wilt u les bij u thuis? Dan is het vereist dat u zelf voor de machine, scharen en andere materialen zorgt. Bent u nog aan het twijfelen of het wat voor u is, dan is in overleg mogelijk dat kleine materialen door mij genomen worden voor de eerste paar lessen.

Inplanning lessen:
U kunt tot 5 lessen van te voren inplannen. Maar het is ook mogelijk om per les te plannen, aan het einde van de vorige les of wanneer er contact word opgenomen zodra u er behoefte aan heeft (bijvoorbeeld wanneer u vastloopt op een bepaald stuk).

De lessen kunnen op een vast tijdstip gepland worden, 1x per week, eens per twee weken, wat u prettig vind. Maar ze kunnen ook onregelmatig gepland worden. Het is naast 1 uur per keer ook mogelijk om meerdere uren achter elkaar te plannen, bijvoorbeeld 1,5 of 2 uur. Prijzen blijven het zelfde per uur.

Kosten:
is mogelijk om per afspraak te betalen, dit kan dan kontant na afloop van de les. Ook kunt u 5 uur van te voren betalen. Dit kan kontant of overgemaakt worden. Deze 5 uur worden dan altijd van te voren ingepland.

  • Les in het atelier:
    per uur: 15,-
    per 5 uur van te voren betaald: 65,-
  • Les bij u aan huis:
    per uur: 17,50
    per 5 uur van te voren betaald: 77,50

Een eventueel tweede persoon krijgt een korting van 5,- euro per uur.

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met mij opnemen. Er kan dan een vrijblijvende kennismakingsafspraak gemaakt worden. Ook kunt u onderstaand inschrijfformulier invullen. Hierop vind u deze en verdere informatie. U kunt het formulier downloaden. Invullen in word en vervolgens terug sturen naar info@millefleurs-naaiatelier.nl

Download inschrijfformulier

Kijk voor verdere voorwaarden op www.MilleFleurs-naaiatelier.nl/voorwaarden